گوشت شترمرغ

روغن شترمرغ میکا
1396-02-20
پوکه تخم شترمرغ
1396-02-20

 

مشخصات محصول

با قرار دادن گوشت شترمرغ  در سبد غذایی خانواده سلامتی را پس انداز کنید.

نحوه شناخت گوشت شترمرغ:

گوشت شترمرغ به رنگ قرمز مایل به بنفش می باشد.از نظر ظاهری تنها فرقش با گوشت گاو یا گوساله در محل برش داخل گوشت میباشد که داخل گوشت گاو یا گوساله  چربی وجود دارد در حالی که داخل گوشت شترمرغ فاقد چربی است.چربی موجود در گوشت شترمرغ را فقط در ماهیچه های به هم چسبیده می توان دید و به هیچ عنوان داخل خود بافت گوشت چربی وجود ندارد.

 

ارزش غذایی گوشت شترمرغ:

گوشت شترمرغ  دارای چربی کمتری نسبت به سایر انواع گوشتهاست .کم بودن چربی بین ماهیچه گوشت شترمرغ یکی از خواص مهم و قابل توجه در بازار کنونی می باشد که برای افرادی که می خواهند وزن بدنشان را کنترل نمایند و یا از بیماریهای قلبی و عروقی رنج می برند مفید است.همچنین طبق نظریه های پزشکی گوشت شترمرغ به بیماران دیابتی نیز توصیه می شود.

لازم به ذکر است گوشت شترمرغ مزاجی گرم و خشک دارد.

چربی گوشت شترمرغ در 100گرم برابر با 29/1 گرم است در صورتی که این مقدار برای گوشت گاو 6/4 و برای مرغ 3/4 است.

 با توجه به تحقیقات جدید  میزان کلسترول موجود در گوشت شترمرغ  می تواند با گوشت بوقلمون و گاو مقایسه گردد.

میزان کلسترول موجود در بافتهای بدنی شترمرغ از 57 میلی گرم در 100 گرم تا 68 میلی گرم در 100 گرم متفاوت است.

میزان سدیم در گوشت شترمرغ 43 میلی گرم است که درمقایسه با گاو 63 میلی گرم و جوجه 77میلی گرم در 100گرم گوشت یکی از مزایای این نوع گوشت  مخصوصا در افرادی که نیاز به غذای کم نمک دارند می باشد.

میزان آهن موجود در گوشت شترمرغ 3/2 میلی گرم  و در گوشت گاو 2/2 میلی گرم  و در جوجه 9/0 میلی گرم در 100گرم است. لذا گوشت شترمرغ برای افراد کم خون و زنان ابستن مفید است.

بنابراین با مصرف گوشت شترمرغ می توانیم از چاقی بیش از حد به خاطر عدم وجود چربی به همراه  یک رژیم غذایی مناسب استفاده کنیم.

همچنین گوشت شترمرغ بعلت کم بودن سدیم برای افراد دارای فشار خون بالا مفید است و به آنها در کاهش فشار خون کمک می کند.

وهمچنین به افرادی که دجار بیماری نقرس هستند مصرف این نوع گوشت پیشنهاد میشود.

لازم بذکر است ورزشکاران با مصرف سنگدان شترمرغ که دارای انرژی و پروتئین  بالایی است می توانند از آن به جای مکملهای داروئی استفاده نمایند.

افرادی که دچار بیماری آلزایمر هستند با مصرف روزانه و مداوم از سه ماه تا یکسال  مغز شترمرغ ، می توانند بیماری خود را درمان کرده و نیزتحقیقات علمی نشان داده  مصرف کنندگان این نوع گوشت  50 الی 80 درصد موفق به برگشت حافظه خود شده اند.

نکته مهم این است که شترمرغ به دلیل داشتن دو عدد پا و رسیدن میانگین وزن 90 کیلوگرم در طول 8 الی 9 ماه کاملا بدون هورمون وزن گرفته و گوشتی لذیذ دارد و تنها پرنده ای است که در پرورش آن از هیچ گونه هورمون چاق کننده  و افزایش دهنده وزن استفاده نمی شود و کاملا به صورت طبیعی رشد می کند و غذای اصلی ان یونجه، ذرت و سویا و گندم می باشد.

 

((شترمرغ پرنده ای که همتا ندارد))

 گوشت شترمرغ تنها گوشتی است که انجمن قلب و عروق و دیابت و سرطلان آمریکا آن را به عنوان غذای سلامتی توصیه می کند.

کشتارگاه تخصصی شترمرغ در استان البرز، کیلومتر 8 جاده ماهدشت به سمت اشتهارد شرکت تعاونی کشت و صنعت میثاق کشت آتی می باشد.